|
Tweet |
Geliboluspor Kız Bisiklet Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Bisiklet Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve 81 ilden 307 sporcunun katıldığı Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası’nda Geliboluspor Kulübü’nün iki sporcusu Yağmur Ecrin Çolakoğlu ve Meryem Ada Yenal 4-5 Mayıs’ta Denizli'de yapılan Yol Yarışlarında Türkiye Şampiyonu oldular.
1. gün yapılan uzun yol yarışında; 12 Yaş Kızlarda Meryem Ada Yenal 1. olurken, 15 Yaş Kızlarda Yağmur Ecrin Çolakoğlu da 1. oldu. Masal Zeynep Dertop ise bu yarışta 3. sırada devam ederken düştü ve yarış dışı kaldı. Denizli'de 2. gün yapılan tırmanma yarışlarında ise 15 Yaş Kızlarda Yağmur Ecrin Çolakoğlu 1. olarak 2. kez kürsünün zirvesine çıktı. Böylece Geliboluspor Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonasında 3 birincilik kazandı.
Geliboluspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Türkiye Şampiyonu olan Bisiklet Kız Takımımızı ve onları bu yarışlara hazırlayan Hocamız Halil Tuna'yı ve ailelerini kutlarız. Sporcu kızlarımıza Türkiye Şampiyonasına katılımları için araç desteği veren Gelibolu Belediye Başkanımız Sayın Ali Kamil Soyuak’a teşekkür ederiz” denildi.
Haber: Hilal GEZER
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora