|
Tweet |
Cuma günü bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu olan ilçemiz Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Gelibolu’ya 4 bin kişilik stadyum ve 600 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi.
İlçemiz Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Cuma günü bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu. Programda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşme neticesinde ilçemize yapılacak yatırımları anlatan Başkan Soyuak, sosyal medya hesapları üzerinden bir bilgilendirme paylaşımı yaptı.
Başkan Soyuak’ın paylaşımında; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a Gelibolu’muza kazandıracağı 4 bin kişilik stadyum ve 600 kişilik öğrenci yurdu için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelibolu’muzu geliştirmek, kentimize değer katmak için çalışmalarımız sürecek.
4 bin kişi kapasiteli stadyum, 300 kız öğrenci ve 300 erkek öğrenci olmak üzere toplam 600 kişilik öğrenci yurdu Gelibolu’muza hayırlı olsun.” ifadeleri yer aldı.
Haber: Hilal GEZER
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora