|
Tweet |
İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Gelibolu’daki temasları kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek ilçenin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Uz’a ziyaretleri sırasında İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış, Merkez İlçe Başkanı İsmail Müştak Bilici, Ezine İlçe Başkanı Zühtü Şansal Erdil, İl Kadın Kolları Başkanı Nuray Kılıç Al, Gelibolu Kadın Kolları Başkanı Birsen Pantolluoğlu ile il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.
Belediye Başkanı Soyuak’ı Ziyaret Etti
İYİ Parti heyetinin ilk duraklarından biri Gelibolu Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ile bir araya gelen Rıdvan Uz, ilçenin ihtiyaçları, belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve Gelibolu’nun geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Uz, Başkan Soyuak’a nazik ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür ederek, Gelibolu için gerçekleştirilen çalışmalarda başarılar diledi.
Kaymakam Koç ile İlçenin İhtiyaçları Görüşüldü
Heyet daha sonra Gelibolu Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç ile gerçekleştirilen görüşmede ilçenin ihtiyaçları, kamu hizmetleri ve Gelibolu’nun geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Uz, nazik kabulleri ve misafirperverliği dolayısıyla Kaymakam Cihat Koç’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti İlçe Teşkilatında Buluşma
Rıdvan Uz ve beraberindeki heyet, Gelibolu’daki temasları kapsamında İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Toplantıda Gelibolu’nun gündemindeki meseleler, saha çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin parti teşkilatının yol haritası değerlendirildi.
Uz, teşkilat buluşmasının ardından yaptığı açıklamada, “İnançla, kararlılıkla ve omuz omuza; milletimizin sesi olmaya, Çanakkale’miz ve Gelibolu’muz için çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.
Esnafın Sorunları ve Talepleri Görüşüldü
İYİ Parti heyetinin bir diğer ziyaret noktası ise Gelibolu Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu. Oda Başkanı Ahmet Nalbant ile bir araya gelen Uz, Gelibolu esnafının sorunları, beklentileri ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Esnafın yaşadığı sorunların ve beklentilerin ele alındığı görüşmenin ardından Uz, Oda Başkanı Ahmet Nalbant’a ev sahipliği ve samimi sohbeti için teşekkür ederek, Gelibolu’daki tüm esnaf ve sanatkârlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
Rıdvan Uz’un Gelibolu temaslarında, ilçenin yerel sorunları ve ihtiyaçlarının yanı sıra kamu hizmetleri, esnafın beklentileri ve siyasi teşkilatın önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği çalışmaların gündeme geldiği belirtildi.
Haber: Caner AKŞİT
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora