beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Sütlüce Köyünde Tarım Şenliği

facebook-paylas
 Tarih: 10-05-2026 19:37:06

Sütlüce Köyünde Tarım Şenliği

Gelibolu’nun Sütlüce köyünde ilk kez düzenlenen Tarım Şenliğinde, Tarım teknolojileri tanıtılırken, kadın ritim grubunun gösterileri de renkli görüntülere sahne oldu.
Tarım Şenliğinin açılışını Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Rıza Sayın, Necati Tarıman ve Hakan Öztürk genç çiftçi Nida Selci ile birlikte yaptılar. Açılışta konuşan İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul; “Nida Selci kardeşimizin bu yaptığı Tarım Şenliği organizasyonu gerçekten çok önemli. Tarım dünyada çok gelişen bir sektör. Sürdürülebilir planlı bir tarım gerekir. Kardeşimizi bu girişiminden dolayı kutluyorum” dedi.
Genç fenomen çiftçi Nida Selci’nin organizasyonuyla düzenlenen şenliğin gündüz bölümünde gerçekleştirilen “Tarım Şenliği Açılışı” kapsamında yeni tarım teknolojileri, tarım ekipmanları ve traktörler tanıtıldı. Etkinlik alanında kurulan mini tarım fuarı ziyaretçilerden ilgi gördü. Çiftçiler, modern tarım uygulamaları hakkında bilgi alma fırsatı buldu. Çiftçilik yapan ve tarım şenliğini düzenleyen Nida Selci, yaptığı açıklamada, “Böyle bir organizasyonu ilk kez köyümüzde yapıyoruz. Amacımız hem üreticilerimizi yeni tarım teknolojileriyle buluşturmak hem de köyümüzde birlik ve beraberliği güçlendirmekti.” dedi. Akşamda, aynı yerde Bahar şenlikleri yapıldı.
Sütlücedeki etkinliklere, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Rıza Sayın, Necati Tarıman ve  Hakan Öztürk ile  CHP İlçe Başkanı Engin Coşkun, Belediye Meclis Üyesi Zafer Mete katıldı.

Haber: Cevriye ŞAHİN

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI