![]() |
Tweet |
İlçemizde altyapı ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamiratındaki yavaşlık, ilçe sakinlerinin tepkisini çekiyor. Gelibolu Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü parke taşı döşeme çalışmaları, vatandaşlar tarafından yetersiz ve özensiz bulunuyor.
"Güzel Havalar Değerlendirilemedi"
Geçtiğimiz haftalarda mevsim normallerinin üzerinde seyreden havalara rağmen, belediye ekiplerinin çalışmalarını hızlandırmaması eleştiriliyor. Vatandaşlar, "Belediye güzel havalarda bozuk yollardaki parke taşı çalışmalarını hızlandırabilirdi. Ekipler çoğaltılarak, ilçemizin farklı bölgelerinde çalışmalar yapılabilirdi. Bugünden itibaren havalar yine soğuyor, yağmur yağdığı zaman bozuk olan yollar çamur içinde olacak. Belediye en azından tamiratı yapılacak parke taşı çalışmalarını hızlandırsaydı, yağmurlu günlerde sokaklar çamur olmazdı" diyerek tepkilerini dile getiriyor.
"Tamiratlar Düzgün Değil"
Vatandaşlar, tamirat çalışmalarında ekiplerin düzelttikleri yerleri yolun normalinden daha yüksek yaptıklarını da belirtiyor. "Zamanla çökmesi için böyle yapıyorlar, araçlar geçtikçe taşların oturacağını dile getiriyorlar ama ya yol oturmaz ve yapılan yerler yüksek kalırsa? Tamiratı yapılan yollar bile düz değil. Belediye ekiplerinin parke taşı tamiratlarına biraz daha özen göstermelerini istiyoruz" şeklinde konuşuyorlar.
Haber: Caner AKŞİT