|
Tweet |
Gelibolu Belediyesi tarafından ilçedeki içme suyu arıtma sistemlerinde yapılan bakım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Arıtma sistemlerinin yeniden faaliyete geçmesi ile birlikte su kartı fiyatlarında da indirim gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, 2 Temmuz'da başlayan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, gecikme için özür dilerken, "Daha sağlıklı, daha kaliteli ve daha ekonomik içme suyu tüketebilmeniz adına mevcut arıtmalarımızı baştan aşağı yeniledik." dedi.
Başkan Soyuak, açıklamasının devamında ilk etapta 4 adet çeşmenin kullanıma açıldığını, önümüzdeki günlerde ise diğer çeşmelerin de hizmete sunulacağını ifade ederek; “FAALİYETE AÇILAN ÇEŞMELERİMİZ
Dübekbaşı Çeşmesi
Fikirli Sinan Çeşmesi
Alaeddin Mahallesi Muhtarlığı yanı (2 adet çeşme)
SU KARTI FİYATLARI
En az 6 aydır Gelibolu’da ikamet eden ve su aboneliği olan vatandaşlarımız için: 250 LT’si 100 TL
Misafir vatandaşlarımız için: 250 LT’si 400 TL
İçme suyu arıtma kartlarını Belediyemiz Ek Hizmet Binasından Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgah) ile temin edebilirsiniz”
Haber: Cevriye ŞAHİN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora