beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

Aşıkyeni, Şoförler Odası Başkanlığına Aday Oldu

facebook-paylas
 Tarih: 28-12-2025 19:12:39

Aşıkyeni, Şoförler Odası Başkanlığına Aday Oldu

Yeni yılda yapılacak olan Gelibolu Şoförler Odası Başkanlığı seçimleri için adaylar ortaya çıkmaya başlarken, seçimlerin oldukça hareketli geçeceği sinyali verilmeye başlandı.
İlk resmi açıklamayı daha önce iki dönem Motorlu Taşıyıcılar Başkanlığı yapan ve 2 dönem de Şoförler Odası yönetiminde bulunan Mahmut Aşıkyeni yaptı.
Şoförler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Aşıkyeni, “Edindiğim tecrübe ve birikimi esnafımızın hizmetine sunmak için başkan adayıyım. Meslektaşlarımızın haklarını koruyan, sorunlara kalıcı çözümler üreten, şeffaf ve güçlü bir oda yapısı için birlik ve dayanışma içinde çalışmayı hedefliyorum. Güçlü bir ekip ile, esnafımızın hakları ve geleceği için hep beraber birlikte çalışacağız” dedi.
Haber: Hilal GEZER

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI