|
Tweet |
Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri, İpek Sokak ve İpek 1 Sokak’ta 600 metre uzunluğunda 90’lık polietilen boru ile içme suyu hattı ve 300'lük koruge boru ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamlı proje, bölgedeki altyapı sorunlarını çözmeyi ve halkın daha kaliteli su hizmetine erişimini sağlamayı amaçlıyor.
Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “İpek Sokak’ta yürütülen bu projeyle, hem içme suyu kalitesini artırmayı hem de kanalizasyon sistemini modernize etmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimize daha sağlıklı ve güvenilir bir altyapı sunmak bizim önceliğimiz” dedi.
Başkan Soyuak, ayrıca projenin tamamlanmasının ardından bölgede yaşam kalitesinin artacağına dikkat çekerek, “Bölgedeki su ve kanalizasyon sorunlarını köklü bir şekilde çözmek için gereken adımları atıyoruz. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını sağlamak için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor” ifadelerini kullandı.
Belediye yetkilileri, çalışmaların sürecinde yaşanabilecek olumsuzluklar için mahalle sakinlerinden sabır ve anlayış beklediklerini belirtti. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üst yapı çalışmalarına başlanacak olan İpek Sokak ve İpek 1 Sokak çevresinin çalışmalar tamamlandığında daha temiz ve yaşanabilir olacağını belirttiler.
Haber: Cevriye ŞAHİN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora