|
Tweet |
Gelibolu Belediyesi Meclisi geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ın daveti üzerine olağanüstü toplandı.
Borçlanma yetkisi konusunda olağanüstü toplanılan belediye meclisinde Camiikebir Mahallesi içerisinde yer alan Gazi Süleyman Paşa Caddesi, Fikirli Sinan Sokak, Altıyol Caddesi ve bağlantılı sokaklarının alt yapı ve üst yapı giderlerinde kullanılmak üzere 37 milyon 821 bin 700 TL kredi çekilmesi için borçlanma yetkisinin Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’a verilmesi görüşüldü.
“GELİBOLU’NUN ÇIKARINA OLAN TÜM KONULARDA ORTAK ÇALIŞMAYA KATILACAĞIZ”
Borçlanma yetkisi ile ilgili CHP Grubu Sözcüsü Deniz Cankara mecliste yaptığı konuşmasında; “31 Mart seçimlerinden bu yana CHP grubu olarak Gelibolu’nun çıkarına, Gelibolu halkının avantajına olan tüm konularda ortak çalışmaya katılacağımızı ve bu konuda asla geri adım atmayacağımızı söylüyoruz. Bu borçlanma yetkisi de herhalde Gelibolu Belediyesi’nin tarihine geçecektir, çünkü muhalefet te bu borçlanmaya evet diyor” dedi.
“HEPİMİZ GELİP GEÇİCİYİZ, GERİ KALAN YALNIZCA GELİBOLU”
Başkan Soyuak, CHP Grubu Sözcüsü Cankara’ya teşekkür ederek; “Yalnızca malzeme alıp işçiliğini kendimiz yapacağımız için, muhtemelen söylenen caddelerin dışında birçok caddenin de sorununu çözebilecek bir meblağ olacaktır diye düşünüyorum. Burada hepimiz gelip geçiciyiz, geri kalan yalnızca Gelibolu. Siyaset mutlaka olacaktır ama onun dışında ortak derdimiz olan Gelibolu’ya hiçbirimiz zarar vermemek mecburiyetindeyiz. Bu konuda yaptığınız katkılarınızdan dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından alt yapı ve üst yapı çalışmaları için borçlanma yetkisinin Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’a verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Haber: Cevriye ŞAHİN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora