beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Büyük Zaferin 102. Yılında İlçemizde Fener Alayı Düzenlendi

facebook-paylas
 Tarih: 31-08-2024 00:21:27

Büyük Zaferin 102. Yılında İlçemizde Fener Alayı Düzenlendi

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen fener alayı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Gazi Süleyman Paşa Heykeli önünde bir araya gelen protokol üyeleri ile vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle İskele Meydanı’na kadar yürüdü.
Fener alayına Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, AK Parti İlçe Başkanı Cahit Bilge, MHP İlçe Başkanı Murat Şarlak, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Karaca, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Fener Alayının bitiş noktası olan İskele Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde kısa bir konuşma yaparak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümünü kutladı. Başkan Soyuak, konuşmasında; “Malazgirt’ten Varna’ya, Gelibolu’ya, Çanakkale’ye kadar, Şırnak’ta, Cizre’de şehit olmuş olan tüm şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi sevgiyle, hürmetle anıyorum. Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde hürmetle eğiliyoruz.

Onlar bizim için savaştılar, biz onlar için, çocuklarımız için çalışacağız. Onlar bizim için şehit oldular, biz de çocuklarımız için mücadele etmeye, geleceği inşa etmeye devam edeceğiz. Bir çift mavi gözün ışığında yürümeye, memleketi geliştirmeye, bu Gelibolu’yu geleceğin yaşanabilir, modern güzel bir kent yapmaya hep beraber devam edeceğiz. Nice 30 Ağustos Zafer Bayramlarında bu kalabalıklarla, bu heyecanla beraberliğimizin devam etmesi dileklerimle. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.

Haber: Cevriye ŞAHİN

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI