Bugun...

GAL Harezmi Proje Ekibi İftar Programına Katıldı

facebook-paylas
 Tarih: 01-03-2026 21:42:43

GAL Harezmi Proje Ekibi İftar Programına Katıldı

Gelibolu Anadolu Lisesi Harezmi proje ekibi, Millî Eğitim Bakanlığı koordinesinde yürütülen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Harezmi Eğitim Modeli ve ÇEDES Programı çerçevesinde Gelibolu Mevlevihanesi’nde düzenlenen iftar programına katılım sağladı.
Tarihî ve kültürel mirasın önemli mekânlarından biri olan Gelibolu Mevlevihanesi’nde gerçekleştirilen programda öğretmenler ve öğrenciler, paylaşma, dayanışma ve birlik ruhunu aynı sofrada yaşama imkânı buldu. “Paylaşmanın Gücüyle Aynı Sofrada” temasıyla gerçekleştirilen iftar programında, Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde millî ve manevi değerler ön plana çıkarıldı.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda; değer temelli eğitim anlayışı, kültürel mirasa sahip çıkma bilinci ve sosyal sorumluluk yaklaşımı etkinlik sürecine yansıtıldı. Harezmi Eğitim Modeli’nin iş birliği ve disiplinler arası yaklaşımı ile ÇEDES Programı’nın değer odaklı kazanımları, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde uygulamaya taşındı.
Program, öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, toplumsal dayanışmayı pekiştiren ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir atmosferde tamamlandı.
Haber: Elif MAYADAĞ

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI