beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Güneşhan’dan 6 Şubat Depremi

facebook-paylas
 Tarih: 05-02-2026 20:07:52

Güneşhan’dan 6 Şubat Depremi

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerini derinden sarsan depremlerin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.
Güneşhan, mesajında şunları söyledi: “6 Şubat, bu ülkenin hafızasına kazınmış büyük bir acının tarihidir. On binlerce yurttaşımızı kaybettiğimiz, milyonlarca insanın bir gecede evsiz kaldığı bu felaketin üzerinden zaman geçse de acımız hala tazedir. Yitirilen her can, yarım kalan her hayat hepimizin ortak yarasıdır.
Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Enkaz başlarında umutla bekleyen, acıyı paylaşan milyonların dayanışması, bu milletin en güçlü yanıdır. 6 Şubat, en karanlık günlerde bile vicdanın varlığını ortaya koymuştur.
Ancak yaşanan bu büyük yıkımı yalnızca doğal afet olarak değerlendirmek sorumluluğu gizlemektir. Deprem değil, ihmaller öldürmüştür. Denetimi etkisizleştiren ve insan hayatını ikinci plana atan anlayış bu ağır tablonun doğrudan sorumlusudur.
Yaşadığımız bu büyük acının bir daha tekrar etmemesi en büyük temennimizdir. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.”
Haber Merkezi

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI