|
Tweet |
Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Aydın, Neyire Erden Anaokulunu ziyaret ederek sınıf ortamlarında öğrencilerle bir araya geldi.
Aydın, okul öncesi eğitim faaliyetlerini yerinde inceleyerek çocukların oyun, etkinlik ve öğrenme süreçlerine eşlik etti. Öğrencilerle birebir iletişim kuran İlçe Milli Eğitim Müdürü, sınıf içi etkileşimleri yakından takip etti.
Ziyarette eğitim ortamlarının düzeni, kullanılan materyaller ve öğrenci merkezli uygulamalar incelendi. Okul öncesi eğitimin çocukların sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimindeki önemine dikkat çekildi.
Ziyaretin, okul öncesi eğitim ortamlarının niteliğini yerinde değerlendirmek ve çocuk odaklı eğitim anlayışının sahadaki yansımalarını gözlemlemek amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Haber: Cevriye ŞAHİN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora