beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...
SON DAKİKA

‘Şehitler Diyarından Medeniyetler Diyarına; Çantamda Umut Var!’

facebook-paylas
 Tarih: 28-12-2025 18:20:20

‘Şehitler Diyarından Medeniyetler Diyarına; Çantamda Umut Var!’

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Ezine Belediyesi ve ÇOMÜ Farkındalık ve Dayanışma Kulübü iş birliğiyle, deprem bölgesi Hatay’da öğrenim gören çocuklara yönelik anlamlı bir dayanışma projesi hayata geçiriliyor. 2023 yılında yaşanan ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin ardından bölgeye yönelik destek çalışmalarını ara vermeden sürdüren ÇOMÜ, bu proje ile dayanışma sürecini eğitim odaklı olarak güçlendirmeyi amaçlıyor. 
“Şehitler Diyarından Medeniyetler Diyarına; Çantamda Umut Var!” adıyla başlatılan proje kapsamında, Hatay’da bulunan Narlıca Cumhuriyet İlkokulu ve Narlıca Zeytindalı İlkokulu’nda eğitim gören 700 öğrenciye eğitim desteği sağlanması hedefleniyor. Proje çerçevesinde öğrencilere okul çantası, defter, kalem, kalemtraş ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan destek paketleri ulaştırılacak. 
Şubat ayında gerçekleştirilecek saha ziyareti kapsamında, Ezine Belediyesi’nin katkılarıyla çocuklara yönelik planetaryum etkinlikleri de düzenlenecek. Etkinliklerle, öğrencilerin bilimle buluşması, hayal güçlerinin desteklenmesi ve yaşadıkları zorlu sürecin bir nebze olsun iyileştirilmesi amaçlanıyor. 
Dayanışma ruhunu büyütmeyi hedefleyen proje kapsamında, deprem bölgesindeki öğrencilere destek olmak isteyen gönüllüler, ayrıntılı bilgi ve katkı süreci hakkında 0 530 353 19 20 numaralı telefondan ve resmi sosyal medya hesapları üzerinden yetkililerle iletişime geçebilecek. 
Haber Merkezi

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI