|
Tweet |
Gelibolu Belediyesi, yetişkin spor kursları kapsamında sunduğu yoga dersleriyle vatandaşları bir araya getiriyor. Fener Altı'nda, her hafta Salı ve Perşembe günleri 19.30-20.30 saatleri arasında düzenlenen bu yoga dersleri, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel rahatlama imkanı sunuyor.
Eşsiz Fener Altı manzarası eşliğinde gerçekleştirilen yoga dersleri, katılımcılara günlük hayatın stresinden uzaklaşma ve içsel dengeyi bulma fırsatı veriyor. Profesyonel yoga eğitmenleri tarafından verilen dersler, beden ve zihin sağlığını desteklemeyi amaçlıyor.
Gelibolu Belediyesi, bu yoga dersleriyle yalnızca fiziksel sağlığı değil, aynı zamanda topluluk bilincini ve sosyal bağları da güçlendirmeyi hedefliyor. Her yaştan ve seviyeden bireyin katılımına açık olan bu etkinlikler, katılımcıların ortak bir ilgi etrafında buluşmasını sağlıyor.
Haber: Hilal GEZER
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora