|
Tweet |
Gelibolu Belediyesi, kentte sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Belediye ekiplerince yıkımına başlanan Eski İtfaiye Müdürlüğü binasının bulunduğu alanda, tamamı belediye bünyesinde hizmet verecek Sosyal Market projesi için ilk adım atıldı.
Vatandaşların “Galli Kart” ile indirimli alışveriş yapabileceği bu sosyal tesisin yapımına kısa sürede başlanacak. Proje, Gelibolu halkının temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamasını hedefliyor.
Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevgili vatandaşlarım, eski itfaiye binasını yıkıyoruz. İlk günden bugüne kadar vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi, Gelibolu’nun geleceğini güzelleştirmek istiyoruz. Gelibolu güzel olmalı, Gelibolulular özel olmalı.
Bu alanda belediyemizin bünyesinde bir sosyal market kuracağız. Galli Kartlarımız ile kentimizde bir yıldır ikamet etmiş vatandaşlarımıza indirimler sağlayarak yalnızca ekmeği, eti değil tüm ürünleri uygun fiyata alabilecekleri bir sistem oluşturuyoruz.
Hayatınızın ve yaşamınızın içinde olmak istiyoruz. Gelibolu’nun geleceğini sizlerle birlikte inşa edeceğiz.”
Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından sosyal marketin inşasına başlanacağı ve projenin kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.
Haber: Caner AKŞİT
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora