|
Tweet |
Sağlık Bakanlığı tarafından 1-7 Ekim 2024 tarihleri arasında başlatılan ve 40 hafta sürecek olan "Normal Doğum Eylem Planı" kapsamında, Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Okulu'nda eğitimlerini tamamlayan gebelere katılım belgeleri takdim edildi.
Gelibolu İlçe Sağlık Müdürü tarafından gerçekleştirilen törende, gebe okulu eğitimlerini başarıyla tamamlayan anne adaylarına belgeleri takdim edildi. Bu önemli etkinlik, anne adaylarının normal doğum konusunda bilinçlenmelerini ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirmelerini desteklemeyi amaçlayan "Normal Doğum Eylem Planı"nın bir parçası olarak gerçekleştirildi.
Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi yetkilileri, gebe okulunun anne adaylarına gebelik, doğum ve doğum sonrası süreçler hakkında kapsamlı bilgiler sunduğunu belirterek, bu tür eğitimlerin anne ve bebek sağlığı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
"Normal Doğum Eylem Planı" kapsamında devam eden eğitimler, Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Okulu'nda düzenli olarak verilmeye devam edecek.
Haber: Filiz AYDIN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora