|
Tweet |
Gelibolu Akademi Kültür Koleji öğrencileri, Söke Kampüsü'nün ev sahipliğinde düzenlenecek olan Parlamenter Münazara Türkiye Finali'nde Gelibolu'yu temsil edecek. Hava Yağmur Ertuğrul, Ece Zeynep Kasa, Zeynep Boyraz ve Eray Çınar'dan oluşan iddialı ekip, finalde okullarının yanı sıra tüm ilçemizin gururu olacak.
Türkiye genelinden başarılı okulların katılımıyla gerçekleşecek finalde, Gelibolulu gençler Nazilli, Akhisar ve Söke kampüslerinden gelen rakipleriyle kıyasıya mücadele edecek. Genç münazaracılar, sahip oldukları eleştirel düşünme becerileri, etkili ikna kabiliyetleri ve güçlü hitabet özellikleriyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
Gelibolu Akademi Kültür Koleji öğrencilerinin final etabındaki performansı, hem izleyiciler hem de jüri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu başarılı yolculuk, Gelibolu'nun adını Türkiye genelinde duyurarak ilçemize önemli bir gurur yaşatacak.
Haber: Cevriye ŞAHİN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora