beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Gelibolulu Sporculardan Gazze Karate Turnuvası’ndan Madalyalarla Döndü

facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2025 21:40:11

Gelibolulu Sporculardan Gazze Karate Turnuvası’ndan Madalyalarla Döndü

İstanbul Ataköy Atletizm Spor Salonu’nda 7 Eylül Pazar günü Gazze’ye yardım amacıyla düzenlenen Gazze Karate Turnuvası’nda Gelibolu Jimpa Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. 55 kulübü ve 498 sporcunun katıldığı turnuvada Gelibolulu karateciler, farklı kategorilerde kürsüye çıkarak Gelibolu’ya gurur yaşattı.
Jimpa Spor Kulübü sporcularının elde ettiği dereceler şöyle:
Murathan Başoral (2014 doğumlu) – +55 kg Kumite: Türkiye Şampiyonu
Barış Kaan Tırak (2015 doğumlu) – +52 kg: İkincilik
Mustafa Kütük (2013 doğumlu) – +55 kg Kumite: İkincilik
Utku Türe (2017 doğumlu) – +34 kg: Üçüncülük
Eylem Deniz Arslan – +55 kg: Üçüncülük
Turnuvadan altın, gümüş ve bronz madalyalarla dönen Gelibolulu sporcular, hem Gelibolu’yu hem de Çanakkale’yi gururlandırdı.
Jimpa Spor Kulübü antrenörü Gülbaşak Korkmaz, sporcularıyla gurur duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımızın emeklerinin karşılığını alması bizleri çok mutlu etti. Gelibolu’dan çıkan sporcuların ulusal düzeyde başarı göstermesi ilçemiz adına gurur verici. Hedefimiz, bu başarıların artarak devam etmesidir”
Gazze Karate Turnuvası’nın açılış törenine Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Ercüment Taşdemir, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Ahmet Karadağ ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. 
Haber: Cevriye ŞAHİN

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI