|
Tweet |
Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi’nin, şehir dışına taşınarak daha geniş ve planlı bir alanda faaliyet göstermesine yönelik yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile bir araya geldi.
Görüşmeye; Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Fahrettin Dündar, Yönetim Kurulu Üyesi Asil Durmaz, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Abdurrahman Kuzu ve AK Parti MKYK Üyesi Jülide İskenderoğlu katıldı.
Toplantıda; sanayi sitesinin mevcut yapısının artan üretim ve işyeri ihtiyacını karşılamakta yetersiz kaldığına dikkat çekilirken, taşınma sürecine ilişkin planlama ve atılacak adımlar ele alındı. Yeni süreçle birlikte üretim kapasitesinin artırılması, esnafın daha sağlıklı ve düzenli koşullarda faaliyet göstermesi hedefleniyor.
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale’nin üretimini ve istihdamını güçlendirecek her çalışmanın yanında olduklarını vurgulayarak, sürecin ilgili kurumlarla koordinasyon içinde ilerletildiğini ifade etti.
Haber Merkezi
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora