beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...

Prediyabet ve Obeziteyle Mücadele Eğitimi Gerçekleştirildi

facebook-paylas
 Tarih: 27-07-2025 14:39:23

Prediyabet ve Obeziteyle Mücadele Eğitimi Gerçekleştirildi

Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi’nde, prediyabetin diyabete dönüşmesini önlemek ve obeziteyle mücadele amacıyla bir eğitim programı düzenlendi. Programa katılan 7 kişiye, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması hedefiyle kapsamlı bilgiler verildi.
Eğitimler; merkezin diyetisyeni, fizyoterapisti, Kronik Hastalıklar Birimi ve SHM sorumlu hekimi tarafından yürütüldü. Katılımcılara sağlıklı beslenme, düzenli fiziksel aktivitenin önemi ve yaşam tarzı değişiklikleri hakkında bilgi aktarılırken, bireylerin sağlık durumları 3 ay sonra yeniden değerlendirilmek üzere izleme programına alındı.
Gelibolu Sağlıklı Hayat Merkezi yetkilileri, prediyabet ve obeziteye karşı farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu tür eğitimlerin her ay düzenli olarak devam ettiğini belirterek, katılmak isteyen vatandaşların merkeze başvurabileceklerini ifade etti.
Haber: Cevriye ŞAHİN

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI