|
Tweet |
Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) Gelibolu Şubesi’nin yeni yönetimi, tüketici sorunları ve kent gündemiyle ilgili temaslarda bulunmak üzere bir dizi ziyarette bulundu.
TÜKODER yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ve Kaymakam Cihat Koç’u makamlarında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde, önümüzdeki dönemde ilkokul ve ortaokullarda tüketici bilinci eğitimlerinin yeniden verilmesi kararlaştırıldı. Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde ise asayişten gürültü kirliliğine kadar çeşitli konularda görüş alışverişi yapıldı. Belediye ziyaretinde iskele taşınması ve kapalı pazar yeri projeleri hakkında bilgi alındı.
Kaymakam Cihat Koç’la yapılan görüşmede ise Gelibolu–Eceabat Tüneli, ulaşım maliyetleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası adaylığı ve kente 4 yıllık fakülte kazandırılması gibi konular ele alındı.
TÜKODER Gelibolu Şube Başkanı Ali Kaya, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Emniyet Müdürümüze ve Milli Eğitim Müdürümüze misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Hak temelli derneğimiz, tüketici hakları ve kent sorunları konularında çalışmalarını aralıksız sürdürecek ve halkımızı bilgilendirmeye devam edecektir” dedi.
Haber: Filiz AYDIN
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora