|
Tweet |
Gelibolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Aydın, ilçedeki eğitim faaliyetlerini yakından takip etmek amacıyla Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
Ziyaretine okul yöneticileriyle bir toplantı yaparak başlayan Müdür Aydın, okulun genel durumu, devam eden projeler, mevcut ihtiyaçlar ve talepler hakkında detaylı bilgi aldı. Öğle yemeğinde okulun pansiyon birimine geçen İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydın, yemeğini öğrencilerle birlikte yedi. Bu sırada ilçenin taşımalı eğitim sisteminde ücretsiz yemek hizmetlerinin aksamadan yürütülmesinde önemli rol oynayan pansiyon personeline özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür etti.
Ziyaret kapsamında okulun atölye birimlerini de gezen Müdür Aydın, burada yapılan çalışmaları inceledi. Özellikle ilçedeki diğer okullar için imalatı devam eden masa ve sıra üretimlerinin son durumu hakkında bilgi aldı.
İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Aydın, başarılı çalışmalarından dolayı okul yöneticilerine, atölye öğretmenlerine ve emeği geçen öğrencilere teşekkürlerini iletti. Aydın, ziyaretini tamamlarken, "Üreten gençlik, güçlü Gelibolu!" diyerek mesleki eğitimin ve üretimin önemine dikkat çekti.
Haber: Caner AKŞİT
ATATÜRK’ÜN YOLU ULUSAL EGEMENLİK
İNGİLİZCE BİLMEDİĞİNİZ İÇİN KAÇIRDIKLARINIZ NELERDİR?
Hiç Ölmeyecekmiş Gibi Yaşıyoruz..
GELİBOLU’YU YAZMAK
Gelibolu’da Unutulmayan Kahramanlar: Seyyar Jandarma Taburu Anması
2025 BİTERKEN
Gelibolu’da Yelkenler Fora